Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Darrera actuació d'Oikocredit a Colòmbia

Darrera actuació d'Oikocredit a Colòmbia

dilluns, 17 de de març de 2014

Red Ecolsierra és una petita organització de productors de mel i cafè orgànics i de comerç just localitzada al departament de Magdalena, a la costa del Carib del nord de Colòmbia. Creada l'any 1997, comptava al començament amb 71 petits productors i des de llavors ha crescut fins arribar als 318 membres, la major part dels quals petits grangers.

Promovent l' agricultura ecològica


La missió de Red Ecolsierra es promoure l'agricultura ecològica del cafè i la seva exportació, preservant l' entorn i millorant la qualitat de vida dels grangers i les seves famílies. La organització ha estat soci d' Oikocredit des de l'any 2010, rebent un préstec de 640 milions de Pesos (243.000 Euros) per a la compra d'un magatzem a Santa Marta, Colòmbia.

Red Ecolsierra, organización financiada por Oikocredit en Colombia

« Enrere