Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Carta del nostre Director General

Carta del nostre Director General

alide-small.jpgdijous, 20 de de març de 2014

Estimats i apreciats inversors i inversores:

Havent començat el 2014, és un bon moment per a examinar les fites assolides durant l'any transcorregut. L'any passat va ser el meu primer any sencer a Oikocredit i he de dir que va ser una experiència satisfactòria i educativa.

Resultats positius:

Hem finalitzat el 2013 de manera molt positiva: el volum de préstecs atorgats va créixer un 11%, arribant als € 591 milions. Les aprovacions i els desemborsaments van augmentar, i va millorar la qualitat general de la nostra cartera d'inversions. Tanmateix, vam ser testimonis d'un ingrés rècord de € 80 milions en fons prestables nets. Durant el transcurs de 2013, hem mantingut el nostre compromís de millorar el rendiment social i donar suport als socis a través de 130 iniciatives de desenvolupament de capacitats.

Què ens espera al 2014?

Durant el transcurs del 2014 focalitzarem en l'Àfrica, en el sector de l'agricultura i les finances inclusives, així com tenim planejat augmentar el volum de préstecs atorgats en un 10%. Partint de la base que la unitat agrícola va començar a operar formalment al gener, ens concentrarem en finançar tots els aspectes de la cadena de valor agrícola. Al mateix temps, ens diversificarem a altres sectors nous com, per exemple, l'energia renovable.
Gràcies pel vostre compromís i per les vostres contribucions a Oikocredit al llarg del 2013. Espero amb interès els esdeveniments que ens porti aquest any.

Cordialment,

David Woods
Director Executiu

« Enrere