Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Existeixen múltiples formes de col•laborar amb Oikocredit i les Finances Ètiques

Contribueix a crear un món millor

Contacta la teva associació Oikocredit més propera
Contacta la teva associació Oikocredit més propera

Participa

Fes-te soci o sòcia

A l'invertir a Oikocredit et converteixes també en soci/a d'una de les Associacions de Suport i pots participar en les seves activitats i en la presa de decisions. Ser socis/es ens dóna veu i vot en la construcció d'Oikocredit.

Informa't
Informa't

Fes-te voluntari o voluntària

Oikocredit és una oportunitat perquè tu també contribueixis en la tasca de reduir la pobresa. Amb el teu temps, les teves habilitats i la teva passió es pot aconseguir molt.

Opcions de voluntariat
Opcions de voluntariat

Fes un donatiu

Per què no fer una donació a Oikocredit Internacional o a les Associacions de Suport perquè puguin seguir donant suport als projectes amb més impacte social?

Més informació
Més informació

Dóna'ns a conèixer

Sigues altaveu d'Oikocredit i del moviment de la banca ètica en el teu entorn proper.

Com fer-ho?
Com fer-ho?