Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Fes-te voluntari o voluntària

Vols invertir el teu temps a Oikocredit? Et pots implicar en tasques d'administració/oficina, sensibilització sobre finances ètiques, difusió del projecte…

Oikocredit existeix també gràcies a la col·laboració desinteressada de moltes persones.

Posa't en contacte amb la teva Associació de Suport o grup de voluntariat més propers i t'informarem de totes les possibilitats de voluntariat existents! Moltes gràcies!