Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Dóna'ns a conèixer

Tu també pots contribuir a difondre la tasca d'Oikocredit, la importància de la inversió responsable i generar oportunitats al Sud a través del moviment internacional de la banca ètica.

Pots promoure actes de sensibilització per despertar la consciència social, davant persones o entitats que creguis interessades, on nosaltres acudim a explicar el nostre model d'inversió responsable i microcrèdits per al desenvolupament. També pots demanar-nos materials promocionals sobre Oikocredit o les finances ètiques per repartir-los a persones del teu entorn i te'ls farem arribar el més aviat possible.

Posa't en contacte amb la teva Associació de Suport més propera!

I no oblidis seguir-nos a les xarxes socials!