Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014

festadelcomercjustibancaetica.pngdimecres, 07 de de maig de 2014

La 15ª edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica s’iniciarà el proper 10 de maig coincidint amb el Dia Mundial del Comerç Just i se celebrarà a 33 municipis catalans. (A Barcelona, als barris de Sant Andreu,Sarrià i Eixample el 10 de Maig i a Ciutat Vella el 17 de Maig).

“Desmarca’t, hi ha alternatives”,  es el lema que pretén animar a la gent a festejar que existeix el Comerç Just, un comerç que enriqueix a tothom qui juga segons unes regles del joc justes, que hi ha una Banca Ètica que ens permet ser coherents amb els nostres valors i principis i que estem construint una Economia Social i Solidària.
La Festa està coordinada per SETEM, amb la participació de la Xarxa d’Economia Solidària, Xarxa de Consum Solidari, Oxfam Intermón, FETS- Finançament Ètic i Solidari, Fiare i Alternativa 3.   
Es presentarà a premsa el proper dijous 8 de maig al Mercat de Sta. Caterina. Durant l’acte també es presentarà el Baròmetre de les Finances Ètiques, un Estudi sobre Comercialització Justa i acabarà amb un petit taller/degustació de tapes.

Addicionalment, el proper 24 de maig tindran lloc les Festes del Comerç Just a Girona i Sitges, juntament amb el mateix esdeveniment a Sabadell el 31 de maig.

Més informació a www.festacj.org, a facebook i seguint els hastags #festacjbe o #Desmarcat a twitter.

« Enrere