Ismael Gonzales agricultor de Paraguay

Ismael Gonzales agricultor de Paraguay

Paraguaydijous, 14 de de març de 2019

Ismael Gonzales Castres (57) és membre de la cooperativa de Produccion Agropecuaria e Industrial La Nortena Ycuam des de fa 29 anys. És propietari d'una granja de 10 hectàrees i s'adhereix a mètodes de producció orgànics. Els principals cultius són la revetlla de llimona i l'herba de llimona. També conrea iuca, llimones i cacauets.

L’Ismael i la seva esposa, Casia Librada López (52), tenen vuit fills, un dels quals encara viu a casa seva. Tots els seus fills van anar a l'escola i diu: "Somio amb que tots els meus fills acabin els seus estudis, i que encara em quedin molts bons anys per davant". Tot i que l'ètica de treball que va aprendre del seu pare li va permetre guanyar-se la vida, encara es beneficia de l'ajuda de la cooperativa per conèixer la gestió de l'aigua, la capacitació, l'escorrentia i altres tècniques per millorar la producció i rebre préstecs.

Ismael Gonzales Castres (57) inspecciona les seves llimones, les quals conrea juntament amb herba de llimona, revetlla de llimona, iuca i cacauets en 10 hectàrees de la seva pròpia terra.

Darrere de cada préstec que dóna una organització sòcia d’Oikocredit hi ha persones reals amb una història per explicar. Subscriu-te al nostre butlletí electrònic per conèixer els relats en profunditat i per estar al corrent de l'actualitat d'Oikocredit i dels sectors de la banca ètica i la cooperació al desenvolupament. http://catalunya.oikocredit.es/ca/actualitat/butlleti-electronic

« Enrere