Pedro Raul Bastidas i la seva fàbrica de sucre

Pedro Raul Bastidas i la seva fàbrica de sucre

Colombiadilluns, 18 de de març de 2019

En Pedro Raul Bastidas és el propietari de la planta de processament de sucre La Avispa a Vereda La Regadera, Sandoná. El Pedro posseeix una sèrie de camps de canya de sucre (11 hectàrees). La fàbrica de sucre és la seva principal font d'ingressos. Quan tenia 12 anys, va començar a treballar a la fàbrica de sucre que ara posseeix.

La seva família viu al camp, on torna el cap de setmana. Durant la setmana laborable, es queda a la fàbrica. Ell planeja construir una casa al costat de la fàbrica. A la seva fàbrica, el Pedro dóna feina a 45 treballadors. Processa una hectàrea de canya de sucre cada setmana, tant la seva pròpia com la d'altres agricultors de canya de sucre. Els seus préstecs li han permès comprar un fertilitzant de bona qualitat, que ha millorat la qualitat del sucre i li ha ajudat a augmentar els seus ingressos.

El granjero Pedro Raúl Bastidas parat enfront de la seva collita de canya de sucre

Darrere de cada préstec que dóna una organització sòcia d’Oikocredit hi ha persones reals amb una història per explicar. Subscriu-te al nostre butlletí electrònic per conèixer els relats en profunditat i per estar al corrent de l'actualitat d'Oikocredit i dels sectors de la banca ètica i la cooperació al desenvolupament. http://catalunya.oikocredit.es/ca/actualitat/butlleti-electronic

« Enrere