Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit dona suport a una nova plataforma de cafè per a prestadors d'impacte

Oikocredit dona suport a una nova plataforma de cafè per a prestadors d'impacte

Beyco.jfifdimecres, 29 de de juny de 2022

Oikocredit és un dels primers prestadors d'impacte actius a Beyco, una plataforma de comerç de cafè basada en la tecnologia blockchain publicada per l'organització sense afany de lucre, Fundación Progreso en 2018.

Beyco connecta els mercats i les finances amb les organitzacions de productors i dona suport als comerciants i torradors per proporcionar cafès als seus clients.

La innovadora plataforma de perfil financer de Beyco fa que el finançament del comerç sigui més eficient i accessible. També garanteix l'entrega de cafè de qualitat a compradors, comerciants i torradors d'arreu del món.

En connectar les línies de crèdit amb els contractes d'exportació firmats a Beyco, els prestadors d'impacte poden verificar i supervisar l'execució dels contractes en temps real, reduir el seu risc i augmentar l'eficiència. Les organitzacions de productors poden sol·licitar finançament als prestadors d'impacte directament a través de la plataforma i crear un historial de crèdit per a futurs préstecs.

Eduard Walkers, Director Regional d'Oikocredit a Amèrica Llatina i el Carib, diu: "Financem més de 500 contractes de cafè cada any. Al digitalitzar el procés, podem treballar més eficientment i donar suport a més cooperatives petites."

Podeu saber més en aquest comunicat de premsa>

« Enrere