Formulari per a dur a terme la compra de Certificats de Dipòsit de l'OISF

A Stichting Oikocredit International Share Foundation (la Fundació Accionarial d'Oikocredit Internacional, “OISF”), hi inverteixes de forma autònoma. OISF no proporciona assessorament financer. Si desitges obtenir consell, has de consultar el teu propi assessor financer respecte la idoneïtat i conveniència de la inversió.

La decisió de compra de Certificats de Dipòsit s'ha de prendre sempre després d'haver llegit detingudament tota la documentació, inclòs el fulletó. Per més informació, dirigeix-te a la pàgina web de l'OISF https://www.oikocredit.es/ca/caracteristiques-de-la-inversio.

Les preguntes a continuació estan destinades a determinar si el teu coneixement i experiència financera són suficients per a que puguis invertir, de manera autònoma i sense assessorament financer, a OISF.

Aquest qüestionari l'han de complimentar les persones titulars del compte. En cas de tenir algun dubte al complimentar-lo, o si necessites més aclariments, si us plau posa't en contacte amb OISF (https://www.oikocredit.es/ca/contacte/contacte).

C-
I-
Els Certificats de Dipòsit són similars a les accions però sense dret a vot.