Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Resultats per al 2022: Oikocredit confia a mantenir-se a l'avantguarda de la inversió d'impacte

« Enrere

Resultats per al 2022: Oikocredit confia a mantenir-se a l'avantguarda de la inversió d'impacte

cover_annual_report_2022.pngdimarts, 11 de d’abril de 2023

Oikocredit ha publicat avui el seu Informe Anual i estats financers per al 2022, informant sobre els sòlids resultats financers i socials i altres assoliments aconseguits durant l'any.

Malgrat les difícils condicions macroeconòmiques, els préstecs i inversions de la cooperativa en suport d'organitzacions sòcies a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina i el Carib van aconseguir un creixement de la cartera i sòlides millores en la qualitat creditícia i l'acompliment social. En un entorn macroeconòmic difícil, tancar l'any amb un resultat financer positiu de 8,5 milions d'euros va ser un resultat just donada la volatilitat i les incerteses actuals.

Oikocredit va finalitzar la seva nova estratègia el 2022 per a aconseguir un major impacte per a les persones i comunitats de baixos ingressos, va confirmar el seu nou model de captació de capital, va donar la benvinguda a nous membres del consell i va alinear la seva governança i lideratge. Per a fomentar un canvi beneficiós entre les persones de baixos ingressos a través del treball de les seves organitzacions sòcies, la cooperativa s'està centrant més intensament en l'estratègia i l'impacte sostenible, tenint en compte les creixents crisi climàtica i de biodiversitat i els seus efectes en les organitzacions sòcies.

La Mirjam 't Lam, Directora General d’Oikocredit, va dir: "El 2022, Oikocredit va portar a bon terme diversos anys de treball preparatori per a permetre'ns donar una resposta col·lectiva més sòlida i resistent als desafiaments globals. Confio en la capacitat de la nostra cooperativa per a mantenir-se a l'avantguarda de la inversió responsable i contribuir a generar més del canvi que el món necessita amb tanta urgència."

Llegir el comunicat de premsa complet (en castellà)

Més informació sobre les dades clau del darrer trimestre de 2022 al nostre informe trimestral.

Llegir l'Informe Anual 2022

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

febrer 2024

gener

desembre 2023

novembre

octubre