La fleca de Bucaramanga

La fleca de Bucaramanga

CREZ-CO-18.jpgdimarts, 27 de de febrer de 2018

La Virginia Gómez i el seu marit Daño Figueroa regenten la fleca Manantial Alarcón. Tenen dos fills. Van comprar el negoci fa sis anys, quan es van mudar a la ciutat colombiana de Bucaramanga.

Abans d’això van treballar per l’agència telefònica Claro. La fleca va ser una molt bona oportunitat de negoci, atesa la seva bona localització: Al bell mig d’una zona d’oficines, amb molts clients potencials. Quan van obrir el negoci només oferien els productes típics de qualsevol fleca, poc després van expandir el comerç a la venda de formatges, dolços i conserves.

La Virginia Gómez a la seva fleca.

Fa un any la Virginia i el Daño van decidir fer-se socis de la cooperativa Crezcamos, sòcia d’Oikocredit, perquè l'oficina està ben situada i té bon renom. Van encetar la seva relació rebent un préstec de 20 millons de pesos colombians (vora 5.600 euros) per un període de tres anys amb l’objectiu de comprar nova maquinària per la fleca i refrigeradors pel formatge. Els dos esperen continuar amb l’expansió del negoci i en conseqüència dels productes que ofereixen.

« Enrere