Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

La Xarxa d'Economia Social crea un nou web del Mercat Social

La Xarxa d'Economia Social crea un nou web del Mercat Social

logo-xes-xarxa-economia-solidaria.pngdimarts, 10 de de maig de 2016

Des d'Oikocredit celebrem del la creació del nou web de Mercat Social per part de la Xarxa d'Economia Social i Solidària (XES), ja que participarem del portal i, en general a la XES. Aquest portal serà un espai de referència per a la difusió de les novetats relacionades amb l'economia social i solidària, incloent-hi les finances ètiques.

D'aquesta manera, el nou web inclourà les diferents eines de dinamització de mercat social: la Fira, el Balanç Social, Intercooperació i el Pam a Pam i informació sobre els diferents processos d'articulació que es donen: la intercooperació sectorial, xarxes locals i l'informe de l'estat del Mercat Social català. Destaca el catàleg del Mercat Social: on hi apareixen organitzacions que han fet alguna modalitat de balanç social, la bàsica o la completa.

« Enrere