Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Productors uruguaians de llana units

Productors uruguaians de llana units

clu-uruguay-latest-deals-small.jpgdilluns, 21 de de juliol de 2014

Central Lanera Uruguaya (CLU) és una cooperativa que reuneix i processa la llana produïda per unes 2.500 famílies grangeres a l' Uruguay. Fundada el 1969, CLU està organitzada com una cooperativa de segon nivell que facilita als grangers pagaments avançats i preus finals tant per a la llana com per la carn, garantint-los d'aquesta manera un ingrés estable.

Una cadena de producció competitiva

La missió de CLU és integrar als productors de llana en una cadena de producció competitiva per millorar la situació econòmica i social dels seus associats. CLU ha estat un soci de projecte amb Oikocredit des de 1987, essent el darrer acord la signatura d'una línia de crèdit per 6 milions de dòlars. A l'abril del 2014, CLU va fer una primera disposició per import de 1milió de dòlars per tal de cobrir necessitats de capital circulant.

Per saber-ne més sobre CLU (en anglès)

« Enrere