Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Un préstec de 4 milions d'euros d'Oikocredit a TAN Mondial beneficiarà a les cooperatives de cacau i anacard de Costa d'Ivori

Un préstec de 4 milions d'euros d'Oikocredit a TAN Mondial beneficiarà a les cooperatives de cacau i anacard de Costa d'Ivori

noran-pe-09.jpgdilluns, 22 de d’abril de 2024

La inversió donarà suport al treball de gairebé 3.000 petits agricultors a Costa d'Ivori.

Oikocredit ha concedit un crèdit de 4 milions d'euros a l'empresa líder en el comerç de matèries primeres toves TAN Mondial i a la seva filial local, TAN Ivoire, per a donar suport al creixement de les operacions de TAN en associació amb les cooperatives de petits agricultors de Costa d'Ivori.

Aquesta col·laboració financera estratègica de tres anys facilitarà a TAN el proveïment de grans de cacau certificats i anacards traçables procedents de petits agricultors i cooperatives de Costa d'Ivori, i reforçarà els programes de sostenibilitat de l'empresa al país d'Àfrica Occidental. TAN Ivoire, que connecta a les cooperatives i petits agricultors de Costa d'Ivori amb els mercats mundials, aspira a aconseguir la certificació Rainforest Alliance per als productes.

S'espera que l'associació ajudi a prop de 3.000 petits productors de cacau i anacards a accedir a un mercat fiable per als seus productes i a integrar-se en una cadena de subministrament certificada, la qual cosa es traduirà en una notable millora dels seus nivells d'ingressos.  

Llegeix aquí el comunicat de premsa en anglès.

« Enrere