Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit, Goodwell Investments i Global Partnerships inverteixen en Good Nature Agro per fer costat als petits agricultors del sud d'Àfrica

Oikocredit, Goodwell Investments i Global Partnerships inverteixen en Good Nature Agro per fer costat als petits agricultors del sud d'Àfrica

Good Nature.jpgdilluns, 13 de de novembre de 2023

Els inversors comprometen un total combinat de 8,5 milions de dòlars per ampliar l'impacte social de Good Nature Agro.

La cooperativa d'inversió d'impacte social Oikocredit s'ha unit als coinversors Goodwell Investments i Global Partnerships/Eleos Social Venture Fund per aportar 8,5 milions de dòlars en capital a l'empresa social zambiana Good Nature Agro.

Good Nature Agro ajuda actualment a 30.000 petits agricultors del sud d'Àfrica a conrear varietats de llavors de lleguminoses resistents a la sequera i de maduració primerenca, com ara mongetes, fesolets, soia i cacauets. El seu model de negoci, basat en la tecnologia agrícola, inclou accés a insums, finançament dels insums, ús intel·ligent i reduït de fertilitzants, formació climàticament intel·ligent i un mercat garantit per a productes d'alt valor. Ofereix als agricultors un ampli suport per a professionalitzar els seus negocis, establir un camí clar per a sortir de la pobresa i augmentar la seva resiliència.

Amb aquest nou capital inversor, Good Nature Agro continuarà ampliant les seves ambicions i el seu abast, augmentant la productivitat i els ingressos dels agricultors i millorant el seu accés al finançament. L'empresa ha obert recentment una nova fàbrica a Lusaka i aspira a augmentar la seva base de clients a 50.000 petits agricultors per al 2027.

Llegeix aquí el comunicat de premsa complet (Anglès)

« Enrere