Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Mirjam 't Lam nombrada Directora General de Oikocredit

Mirjam 't Lam nombrada Directora General de Oikocredit

Mirjam 't Lamdimarts, 16 de de novembre de 2021

Mirjam 't Lam ha sido nombrada Directora General de Oikocredit, y empezará su trabajo a partir del 1 de diciembre de 2021.

Mirjam se unió a Oikocredit en noviembre de 2020 como Directora de Finanzas y Riesgos y también ha estado sirviendo como Directora Ejecutiva Interina de Oikocredit desde agosto de 2021.

Tiene 20 años de experiencia en inversiones de impacto y servicios financieros, incluyendo roles comerciales y estratégicos y gobernanza ejecutiva y no ejecutiva, también a nivel internacional.

Cheryl Jackson, Presidenta del Consejo de Supervisión de Oikocredit, dijo: "Mirjam era una candidata excepcional para el puesto de Directora Ejecutiva de Oikocredit por su liderazgo financiero y su importante trayectoria en la financiación del desarrollo. También destacó por su pasión por el inestimable trabajo que realiza nuestra cooperativa".

Lee más en el comunicado de prensa >>

« Atrás