Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit Sevilla a les xarxes

Oikocredit Sevilla a les xarxes

pexels-tracy-le-blanc-607812.jpgdimecres, 27 de de gener de 2021

Portem temps vivint importants canvis. A Oikocredit Sevilla, aquests processos s'han volgut mastegar amb serenitat i responsabilitat.

pexels-tracy-le-blanc-607812.jpg
Fruit del treball i la reflexió, s'afronta el 2021 i els pròxims anys amb una enorme il·lusió.

Bon exemple d'això són els primers passos per a ampliar la base social, responent a la demanda detectada.

En aquest sentit, Oikocredit Sevilla ha obert compte a les xarxes socials Facebook (Oikocredit Sevilla), Twitter (@OikocreditS) i Instagram (Oikocreditsevilla).

Es té el convenciment, en companyia d'un assessorament professional especialitzat en comunicació, que això farà que la proposta d'Oikocredit cali en més persones i, en definitiva, es contribueixi a un món més humà i sostenible.

Des d'aquesta Associació de suport es convida a seguir la seva activitat i interactuar amb ella en les citades xarxes.

Tot això s'uneix a una millora gradual, en aquest 2021, de la comunicació, incloent els continguts web, la relació amb els mitjans de comunicació i la comunicació interna.

Caminem!

« Enrere