Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit y MOCA se unen para fortalecer las cooperativas de cacao en Côte d’Ivoire

Oikocredit y MOCA se unen para fortalecer las cooperativas de cacao en Côte d’Ivoire

IMG_7847.JPGdimarts, 16 de d’abril de 2019

El proyecto Oikocredit y Maximizing Opportunities in Cocoa Activity (MOCA) firmaron un convenio de colaboración para apoyar el desarrollo sostenible de las cooperativas de pequeños productores de cacao en Costa de Marfil.

La colaboración tiene como objetivo impulsar el enfoque empresarial de las cooperativas para el cultivo de cacao a través de la creación de capacidades y el acceso a servicios financieros apropiados.

"Esperamos colaborar con MOCA para fortalecer nuestro apoyo a las cooperativas de cacao de Costa de Marfil y continuar nuestro trabajo para mejorar los medios de vida de los pequeños productores de Costa de Marfil", dijo Hans Perk, Director Regional de Oikocredit para África.

Antes de formalizar la colaboración, Oikocredit y MOCA realizaron tres talleres regionales en febrero de 2019.

Lee más sobre la colaboración en el sitio web de la CNFA>

« Atrás