Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Treballa amb nosaltres

Ofertes d'ocupació

Oikocredit vol fer del món un lloc millor, per això et necessitem.
Si vols treballar amb nosaltres consulta les vacants disponibles a nivell local, regional o nacional, així com les opcions existents a nivell internacional i uneix-te a l'equip!

Ofertes de treball a les Associacions de Suport
Actualment no hi ha vacants disponibles a les associacions de l'estat espanyol.

Ofertes de treball a Oikocredit Internacional
Si vols presentar la teva candidatura per a possibles llocs de treball a la nostra oficina internacional d'Amersfoort (Holanda), només has d'emplenar i presentar aquesta sol·licitud. Si en els 6 mesos següents a la recepció de la teva candidatura apareix una oferta d'ocupació en la qual encaixi el teu perfil et contactarem. Si en aquests 6 mesos no t'hem contactat, tractarem la teva sol·licitud amb total confidencialitat i eliminarem les teves dades del sistema.

Ofertes de treball a les oficines regionals i nacionals d'Oikocredit

Si desitges presentar la teva candidatura per a un lloc de treball a una de les nostres oficines, contacta directament amb l'oficina en qüestió. En aquest enllaç podràs veure on es troben les nostres oficines regionals i nacionals.