Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Com ens organitzem

Oikocredit té una estructura descentralitzada que arriba des de l'oficina internacional en Amersfoort, Holanda, a bona part del planeta.

Per a la concessió de préstecs tenim més de 30 oficines a països del Sud, amb personal expert local que treballa directament en terreny amb les organitzacions a les quals donem suport.

Reunión de Oikocredit en Berlín, en ocasión del 40 aniversario

Les inversions són canalitzades a través d'una trentena d'associacions de suport, que compten amb moltes persones voluntàries a 13 països diferents. A l'estat espanyol existeixen 3 associacions de suport (Catalunya, Euskadi, Sevilla) i un grup de voluntariat actiu a Madrid. En alguns països existeixen a més oficines nacionals de suport.

Les associacions de suport no només canalitzen les inversions dels socis i sòcies. També són la via de participació en la presa de decisions de la cooperativa.

Més informació (en anglès) a: http://www.oikocredit.coop/organization