Préstecs

Amb els anys hem desenvolupat una sèrie de productes financers que s'ajusten a les necessitats de cada organització, de cada projecte.

Proporcionem préstecs en comptes de donacions perquè creiem que els préstecs són més efectius per aconseguir productivitat econòmica. El crèdit genera veritable compromís basat en el respecte mutu.

Oferim línies de crèdit i préstecs tant en divises com en moneda local. Les línies de crèdit són disposicions més flexibles i a un termini més curt, en les quals el prestatari paga un 1% de quota de manteniment per l'import total sol·licitat, i només paga interessos per aquelles quantitats i temps que finalment necessiti. Els préstecs en moneda local són un servei molt apreciat per les organitzacions a les que donem suport, ja que els permet centrar-se plenament en el seu negoci i no haver de preocupar-se pels tipus de canvi.

Criteris de finançament

El finançament directe d'Oikocredit s'ofereix a organitzacions i grups. Arribem a les persones individuals a nivell local de forma indirecta, a través de les institucions microfinanceres i cooperatives que financem. A totes aquestes organitzacions amb qui treballem els exigim que siguin econòmicament sostenibles, però a més també les triem sempre sobre la base d'uns criteris ètics de selecció.

Oficines regionals i locals

Els projectes són avaluats per les nostres oficines regionals i locals als països del Sud en els quals concedim crèdit.

Coneix les nostres oficines regionals i locals (en anglès)