Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Busques finançament?

Participes en una organització amb contingut social en algun país d'Amèrica Llatina, Àfrica o Àsia i necessites finançament? Pots consultar els nostres criteris de selecció de projectes i si creus que el teu projecte coincideix amb ells, contacta amb la nostra oficina regional més propera a tu.

A l'estat espanyol solament financem projectes o empreses de comerç just, o molt excepcionalment projectes productius que tinguin un impacte social positiu molt directe a països del Sud. En aquest cas, l'avaluació del projecte es duu a terme des de la nostra seu central a Holanda. Si tens un projecte empresarial social d'un altre tipus al nostre país, et recomanem que contactis amb altres entitats de banca ètica o bé contactis amb organitzacions especialitzades en microfinances a l'estat espanyol.