Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

OC ES Oikocredit y el coronavirus Highlight

Actualitat sobre coronavirus

A mesura que la pandèmia de coronavirus (Covid-19) es desenvolupa, hi ha una incertesa creixent sobre les seves conseqüències. Oikocredit està fent un seguiment de la situació de ben a prop i responent a ella a mesura que evoluciona. Pots llegir les nostres últimes actualitzacions en aquest apartat.

Oikocredit i el Covid-19

Notícies relacionades amb el coronavirus

Notícies publicades a Oikocredit sobre el coronavirus

Consulta-les
Consulta-les

Preguntes Més Freqüents

Coneix més sobre com Oikocredit està gestionant la situació causada pel coronavirus en aquestes respostes a les preguntes més freqüents

Llegeix més
Llegeix més

Recursos per organitzacions sòcies

Oikocredit ha recopilat recursos de formació externs per ajudar les organitzacions sòcies a gestionar l'impacte del coronavirus (en anglès, s'obre a la web internacional d'Oikocredit)

Llegeix més
Llegeix més