Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Activitats del grup de voluntariat d'Oikocredit Madrid

Des del grup de voluntariat de Madrid organitzem activitats amb l'objectiu de donar a conèixer Oikocredit i les microfinances per al desenvolupament a l'àrea de Madrid.

Entre els nostres objectius, ressaltem donar a conèixer Oikocredit a Madrid mitjançant xerrades, esdeveniments, butlletins, xarxes socials... Volem ser el contacte per a potencials socis/es inversors i establir nexes de treball amb altres projectes de finances ètiques de la Comunitat de Madrid.

A més, volem acostar-nos als altres projectes de finances ètiques de la Comunitat de Madrid i analitzar les possibilitats de cooperació i col·laboració.

En breu anirem publicant aquí les activitats que anem organitzant a la zona de Madrid i rodalies.
Mentrestant pots contactar amb nosaltres en aquest mail: madrid@oikocredit.org