Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Grup de voluntariat d'Oikocredit a Madrid

El grup de voluntariat de Madrid estem format per diverses persones amb una àmplia experiència en els àmbits de l'Economia Social i les Finances Ètiques que volem donar a conèixer Oikocredit i les microfinances per al desenvolupament a l'àrea de Madrid.

Grupo de voluntarios y voluntarias de Oikocredit en Madrid.

El Grup local d’Oikocredit Madrid el formem persones amb recorregut al món de la banca ètica, l'economia alternativa i solidària i la cooperació internacional, amb moltes ganes de prosperar i donar visibilitat a aquesta iniciativa a l'àrea de Madrid.

Després d'un període de preparació i formació al costat de representants d’Oikocredit Euskadi i Oikocredit Catalunya hem fet el pas de formalitzar aquest grup de persones voluntàries que s’encarregarà de ser l'enllaç directe entre el projecte Oikocredit i els socis/es i inversors madrilenys. Naixem per tant com una estructura de suport i promoció d’Oikocredit a Madrid.

Vols contactar amb nosaltres? Escriu-nos un mail a madrid@oikocredit.org