Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Inscripciones Abiertas: II Foro Internacional por las Finanzas Éticas y Alternativas

« Back

Inscripciones Abiertas: II Foro Internacional por las Finanzas Éticas y Alternativas

Cartel-Foro-800x1131.pngdivendres, 31 de de març de 2023

La red Finantzaz Haratago ha abierto las inscripciones para participar en el Foro, que se organizará los días 24, 25 y 26 de abril en Bilbao y Donostia-San Sebastián. También habrá actividades online que podrás disfrutar en streaming..

Cartel-Foro-800x1131

En el evento participarán Barbara Rademaker del departamento de generación de capacidades de Oikocredit International y David Diaz de Quijano de Oikocredit Catalunya que compatirá una investigación sobre necesidades de financiación del Comercio Justo.

Más información, consultar el programa e inscrípciones aquí.

« Back

Arxiu

« Previous Next »

juliol 2024

juny

maig

abril