Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit fa costat a les PIME ugandeses amb un finançament de 7,5 milions d'euros

« Enrere

Oikocredit fa costat a les PIME ugandeses amb un finançament de 7,5 milions d'euros

logo Brac.pngdijous, 14 de de desembre de 2023

La nova associació amb Brac Uganda Bank Ltd ajudarà als sectors del comerç, l'agricultura i el transport en tota la nació africana.

Les micro, petites i mitjanes empreses són crucials per a l'economia d'Uganda, però no sempre poden accedir als fons que necessiten per créixer i expandir-se. Oikocredit pretén canviar aquesta situació amb un nou préstec a Brac Uganda Bank.

El tram de fons, per valor de 30.000 milions de UGX (7,5 milions d'euros), ajudarà el banc a fer costat a les microempreses i les petites empreses dels sectors del comerç general, l'agricultura i el transport del país, tant en les zones rurals desateses com en tot el país.

Les microempreses i les petites i mitjanes empreses (MIPIME) constitueixen l'espina dorsal de l'economia d'Uganda. Aproximadament 1,1 milions de MIPIME representen el 80% del PIB del país i el 90% del seu sector privat, segons la UNCTAD.

Unes altres 1,8 milions d'empreses informals estan dirigides per dones, joves i refugiats.

En Michael Kariah, Director d'Inversions d'Oikocredit per a Àfrica Oriental i Meridional, va declarar: "Aquesta associació s'ajusta a la missió d'Oikocredit de promoure la inclusió financera i la sostenibilitat, i reflecteix el nostre compromís de donar suport al desenvolupament econòmic a Àfrica. La col·laboració entre Oikocredit i BRAC Uganda Bank Ltd representa un pas significatiu cap a l'apoderament de les micro i petites empreses d'Uganda, contribuint en última instància al benestar econòmic de la nació."

Llegeix el comunicat de premsa per a més detalls (En anglès)

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

abril 2024

març

febrer

gener

desembre 2023