Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Oikocredit s'associa amb Fortune Credit i el Premi Europeu de Microfinances selecciona a la IMF keniana com a finalista

« Enrere

Oikocredit s'associa amb Fortune Credit i el Premi Europeu de Microfinances selecciona a la IMF keniana com a finalista

Fortune Credit.jpgdivendres, 13 de d’octubre de 2023

El primer préstec d'Oikocredit a Fortune Credit coincideix amb la preselecció de la institució de microfinances keniana per al Premi Europeu de Microfinances 2023.

Oikocredit ha concedit un primer préstec de 800.000 euros a Fortune Credit just quan el treball innovador de l'organització keniana de finances inclusives li ha valgut un lloc en la final del Premi Europeu de Microfinances 2023.

Aquesta nova associació marca un pas significatiu en l'avanç de l'apoderament econòmic en les zones rurals de Kenya i subratlla el compromís d'Oikocredit de fomentar el desenvolupament sostenible a Àfrica. Fortune Credit proporciona accés inclusiu a l'estalvi, el crèdit, les assegurances i altres serveis a les microempreses, els petits agricultors i les llars de baixos ingressos de les zones rurals de Kenya.

Els organitzadors del Premi Europeu de Microfinançament han anunciat que Fortune Credit és un dels tres finalistes del premi 2023 de Finances Inclusives per a la Seguretat Alimentària i la Nutrició. El guanyador del premi de 100.000 euros s'anunciarà el 16 de novembre durant la Setmana Europea de Microfinances.

Llegeix el comunicat de premsa complet aquí (En anglès).

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

gener 2024

desembre 2023

novembre

octubre