Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Uniendo a los agricultores de la costa de marfil

Uniendo a los agricultores de la costa de marfil

ucovisa-220.pngdivendres, 20 de de setembre de 2013

Union des Coopératives du Vivrier des Savannes (UCOVISA) es una asociación agrícola que junta 17.000 productores de maíz y de anacardo de 12 cooperativas de la región del norte de la Costa de Marfil.

Los miembros de la cooperativa están situados a tres de las regiones más empobrecidas: Korhogo, Ferkessédougou yTengrela. UCOVISA está principalmente focalizada en unir agricultores de pequeña escala para garantizar un producto de calidad y a la vez tener acceso tanto a compradores viables regionales y nacionales como a un precio justo.
Es la primera relación de socios que UCOVISA tiene con Oikocredit recibiendo una línea de crédito de 139.000.000 XOF (212.000 euros) al 2013 para incrementar comercialmente sus compromisos y asegurar la rentabilidad de sus actuales actividades.

« Atrás