Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Nova sèrie de seminaris web sobre microfinances

Nova sèrie de seminaris web sobre microfinances

GRAM-CR-043.jpgdijous, 28 de de març de 2024

Enguany llancem una sèrie de 3 seminaris web per a conèixer els aspectes més importants del sector de les microfinances juntament amb professionals que treballen en terreny a països d'Amèrica Llatina. El primer seminari web de la sèrie se celebrarà el proper 15 de maig.

Aquesta sèrie de seminaris web cobriran des d'una introducció general al sector i les seves últimes tendències, fins a monogràfics més centrats en l'apoderament de la dona i el mesurament de l'impacte.

La sèrie de 3 seminaris web s'emmarca en un projecte d'Educació per a la Transformació Global que portem a terme entre les tres Associacions de Suport a Oikocredit de l'estat espanyol: Oikocredit Catalunya, Oikocredit Euskadi i Oikocredit Sevilla, i compta amb finançament de la Fundació de Suport d'Oikocredit Internacional (ISUP, Oikocredit's International Support Foundation).

La durada de cada seminari web serà d'una hora i comptaran amb un espai final per a preguntes i per a la interacció entre públic i ponents.
1r seminari web:
El primer dels seminaris web se celebrarà el proper 15 de maig a les 18:00h (CET), i serà una sessió introductòria sobre aquest tipus d'eina financera, dades generals del sector a nivell mundial i les seves últimes tendències, amb un enfocament especial en països del Sud Global i a l'Amèrica Llatina en concret. El webinar serà en castellà, amb traducció simultània al francès.


Comptarà amb la participació de:
• Jorge Berezo, president d'Oikocredit Euskadi, expert en finances ètiques i microfinances, amb una llarga trajectòria professional entorn als camps de dinamització econòmica i emprenedoria.
• Julio Alem Rojo, representant de la Institució Microfinancera CIDRE (Bolívia).
Modera: Lorena Torres, Gerent d'Inversions d'Oikocredit Internacional a la zona Andina.

> Inscriu-t'hi aquí!

2n seminari web. Microfinances i Gènere:
El segon seminari web se celebrarà el dijous 12 de setembre a les 18:00h (CET), i serà una sessió monogràfica, més enfocada al paper dels microcrèdits en l'empoderament de la dona.

3r seminari web. Impacte de les microfinances:
El tercer seminari web se celebrarà el dimecres 13 de novembre a les 18:00h (CET), coincidint amb la setmana europea del microcrèdit, i se centrarà en la qüestió de l'avaluació i mesura de l'impacte de les microfinances.

« Enrere