Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Avanti, organització de la que Oikocredit n'és sòcia de capital, guanya un prestigiós premi indi

Avanti, organització de la que Oikocredit n'és sòcia de capital, guanya un prestigiós premi indi

avanti.pngdimarts, 24 de de gener de 2023

El soci de capital d'Oikocredit, Avanti Finance, ha rebut el cobejat premi Fintech Innovation for Financial Inclusion Award com a part dels Inclusive Finance India Awards.

El Gran Jurat dels Inclusive Finance India Awards 2022 ha reconegut el treball d'Avanti Finance, soci fintech de capital d'Oikocredit, amb el premi Fintech Innovation for Financial InclusionAward. Avanti va rebre el guardó per la seva contribució a fer que els serveis financers siguin assequibles i accessibles per als clients i clientes desatesos, per la innovació rendible i escalable i per promoure el bon govern. El jurat del premi també va elogiar el soci fintech de capital d'Oikocredit per la seva incorporació de clients "nous en crèdit" durant l'últim exercici.

Avanti va rebre el seu premi en una cerimònia d'alt perfil a Nova Delhi el 17 de gener de 2023. Anantha Nageswaran, assessora econòmica en cap del govern de l'Índia, i Hitendra Dave, director general d'HSBC India, en van fer la presentació.

Els premis Inclusive Finance India tenen com a objectiu celebrar i encoratjar els models i organitzacions que contribueixen a la inclusió financera, incloses les que milloren l'accés als serveis financers per a grups de baixos ingressos. Els premis honoren les contribucions al sector d'inclusió financera de l'Índia de líders de pensament, professionals, responsables polítics, promotors i investigadors. Els destinataris anteriors inclouen el cofundador d'Avanti Finance Nandan Nilekani, l'antic governador del Reserve Bank of India, el Dr C. Rangarajan, el veterà professor de microfinances Malcom Harper i l'economista i fundador del Grameen Bank Professor Muhammad Yunus.

Avanti treballa amb organitzacions sòcieslocals i comunitàries a 22 estats de l'Índia. Ofereix productes de préstec centrats en la sostenibilitat dels mitjans de vida i amb especial atenció a l'apoderament econòmic de les dones. Més del 75% dels beneficiaris d'Avanti són dones.

Oikocredit, juntament amb la Fundació Bill & Melinda Gates i Nomura, van liderar una inversió en una ronda de finançament Sèrie A de 26 milions de dòlars americans a Avanti el 2021. Avanti ha utilitzat els fons per desenvolupar la seva plataforma de tecnologia digital i ampliar el seu enfocament sense ús d'efectiu per ajudar a arribar a persones no bancaritzades arreu de l'Índia. La seva visió és potenciar 100 milions de llars índies.

« Enrere