Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Creant un futur sostenible [vídeo]

Creant un futur sostenible [vídeo]

bones-festes-oikocredit.jpgdimecres, 21 de de desembre de 2022

Aquest nou vídeo amb la nostra organització sòcia Ecozen segur que t'animarà aquestes festes. Hi veuràs com el seu treball en energies renovables i agricultura afecta positivament els agricultors locals de l'Índia.

Què t'inspira i et porta esperança? Què et motiva a ajudar a tenir un impacte positiu al món?

Preguntes com aquestes s'estan tornant més urgents que mai a mesura que el planeta continua enfrontant -se a diversos conflictes, al canvi climàtic, a les incerteses econòmiques i molt més.

Amb l'augment de la desigualtat que afecta més de dos terços de la població mundial, el treball d'Oikocredit és més rellevant que mai.

Què ens motiva a Oikocredit per actuar? Què ens impulsa?

Sentir les històries de persones i comunitats vulnerables a les que les nostres organitzacions sòcies, com Ecozen, donen suport.

"Hi ha molts reptes als quals m'estic enfrontant, a causa del clima i de les fortes pluges... Ecozen ens ha donat suport durant molt de temps", va dir Ashish Bhor, agricultor i client d'Ecozen.

Els agricultors rurals de l'Índia són alguns dels més vulnerables, ja que s'enfronten a diversos problemes econòmics i de canvi climàtic. L'Ashish és només un dels 100.000 agricultors als que Ecozen ha donat suport.

Gràcies a persones com tu, la nostra xarxa global pot invertir en més de 500 organitzacions sòcies que donen suport a persones com l'Ashish amb les oportunitats que necessiten per crear vides dignes.

Així doncs, mentre continuem esforçant-nos en la nostra important tasca, també podem estar orgulloses del que hem aconseguit, juntes, aquest any!

Vols saber més sobre el nostres assoliments d'enguany? Consulta el nostre Informe d'impacte 2022: Informe d'impacte - Oikocredit Internacional (en castellà), on també hi trobaràs alguns breus vídeos repassant els diferents aspectes del nostre impacte social i ambiental.

« Enrere