Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Els inversors d'impacte es comprometen conjuntament a fer costat a les comunitats de baixos ingressos en la crisi de Covid-19

Els inversors d'impacte es comprometen conjuntament a fer costat a les comunitats de baixos ingressos en la crisi de Covid-19

Npm-impact-investment-logo.jpgdimarts, 14 de d’abril de 2020

Juntament amb altres membres de la Plataforma Holandesa de Finances Inclusives (NpM), Oikocredit ha signat la Declaració d'entitats d'inversió sobre el Covid-19, que ha estat emesa per entitats inversors d'impacte en els mercats emergents.

Oikocredit i altres entitats d'inversió d'impacte han estat intercanviant i coordinant informació entre si sobre com la comunitat d'entitats inversores d'impacte pot respondre conjuntament als efectes de la pandèmia del coronavirus (Covid-19). Un dels resultats és el compromís conjunt dels signants que es recull en aquesta declaració.
En signar la declaració, Oikocredit reafirma el seu suport a les seves organitzacions sòcies i a les comunitats de baixos ingressos a les quals serveixen, en un moment en què la seva necessitat de suport és encara més gran.
> Llegeix la declaració aquí

« Enrere