Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Vídeo sobre el suport a petites empreses de la Bolívia rural.

Vídeo sobre el suport a petites empreses de la Bolívia rural.

quinoa-bolivia.pngdijous, 25 de d’agost de 2016

L’Instituto para el Desarrollo de la Pequeña Unidad Productiva (IDEPRO) és una institució de microfinances (IMF) boliviana que combina serveis microfinancers convencionals amb consultoria i assessorament a petites i mitjanes empreses així com a sectors productius específics. Les persones beneficiades per IDEPRO majoritàriament viuen en zones rurals o semi-urbanes de Bolívia, i es dediquen a activitats comercials, de producció, agrícoles, ramaderes i altres empreses de petita escala.

IDEPRO utilitza el préstec d’Oikocredit per incrementar els seus serveis de microcrèdits així com els seus serveis especialitzats integrals per als sectors productius en què s'especialitza. Entre aquests, la producció de quinoa.

« Enrere