Vull invertir

Invertint a Oikocredit els teus diners es destinaran a finançar projectes que milloren les condicions de vida de moltes persones i comunitats a l’Àfrica, Àsia i Llatinoamèrica. Amb la teva inversió a Oikocredit els teus diners ajudaran a generar un gran impacte social, i a més pots obtenir una modesta rendibilitat.
Pots invertir comprant Certificats de Dipòsit de la Fundació Accionarial d’Oikocredit Internacional.

Quin és el procés per invertir?

1. Prem a “Crear un compte” i registra't a MyOikocredit.

2. Rebràs un correu electrònic. Prem l'enllaç per a activar el teu compte.

3. Entra al teu compte i emplena les teves dades en el formulari d'inversió on-line; i adjunta-hi el teu DNI escanejat per les dues cares.

Llegeix i accepta les condicions i prem el botó per enviar les teves dades.

4. En uns dies verificarem les teves dades i t'enviarem un email informant-te que la teva sol·licitud ha estat aprovada.

5. Entra al teu compte a MyOikocredit (trobaràs l'enllaç a MyOikocredit a la cantonada superior dreta de la nostra pàgina) i prem a “+Comprar” i introdueix la quantitat que vols invertir.

6. Fes una transferència al compte corrent que t'indicarem. Tingues en compte que el nom del titular del compte bancari ha de coincidir amb el titular del compte a Oikocredit.

7. En uns dies rebràs la notificació de la inversió.

Participa a través de la teva associació de suport

En invertir podràs triar de participar a Oikocredit sent membre d'una de les tres associacions de suport que hi ha al nostre entorn (Euskadi, Catalunya, Sevilla). És gratuït i podràs tenir informació pròxima i prendre part en les decisions d'Oikocredit.