Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Socis i xarxes

Oikocredit valora la importància de treballar en xarxa amb diferents socis estratègics. Aquest enfocament permet garantir una major eficiència i coordinació de les iniciatives.

A nivell internacional

La participació en organitzacions i plataformes diverses vinculades a les microfinances, la banca ètica i el desenvolupament sostenible ha estat sempre clau en el treball d'Oikocredit a nivell internacional. Coneix els socis i xarxes internacionals amb els quals treballa Oikocredit (en anglès).

A nivell nacional:

A nivell nacional, Oikocredit forma part de:

Logo RemEx

La Xarxa Espanyola de Microfinances a l'Exterior- remEx- és un espai de diàleg, intercanvi d'experiències, anàlisi, incidència i integració entre agents que treballen pel desenvolupament de les microfinances en països emergents i en desenvolupament.www.remexspain.org

Logo FIARE - Banca Etica

Fiare és una cooperativa de crèdit bancària que opera a Espanya com a sucursal de Banca Popolare Etica, S.Coop. I també és una xarxa de persones i organitzacions amb vocació de crear alternatives dins del mercat financer per construir una economia amb altres valors al servei d'una societat més justa. www.proyectofiare.com

A nivell local

Socis i xarxes d'Oikocredit Catalunya
Socis i xarxes d'Oikocredit Euskadi
Socis i xarxes d'Oikocredit Sevilla