Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Registrar-se per un compte d'inversió

A Stichting Oikocredit International Share Foundation (“OISF”), hi inverteixes de manera autònoma. L’OISF no proporciona assessorament financer. Si desitges obtenir consell, has de consultar el teu propi assessor financer respecte a la idoneïtat i conveniència de la inversió.

La decisió de compra de Certificats de Dipòsit s’ha de prendre sempre després d'haver llegit detingudament tota la documentació, incloent-hi el fullet. Per a més informació dirigeix-te a la nostra pàgina sobre el producte.

Les preguntes a continuació estan destinades a determinar si el teu coneixement i experiència financera són suficients perquè puguis invertir, de manera autònoma i sense assessorament financer, a l’OISF.

Aquest qüestionari ha de ser completat pel titular del compte. En cas de tenir algun dubte al moment d’omplir el qüestionari o si necessites més aclariments, si us plau posa't en contacte amb  l’OISF(veure pàgina de contacte).

Els Certificats de Dipòsit són similars a les accions però sense dret a vot.