Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

MyOikocredit suitability form

Creació compte MyOikocredit

Preparant-te per a impactar: Respon a 5 preguntes inicials

A OIKOCREDIT, Ecumenical Development Cooperative Society U.A. (d'ara endavant, "Oikocredit"), hi inverteixes de manera autònoma. Oikocredit no proporciona assessorament financer. Si desitges obtenir consell, has de consultar el teu propi assessor financer respecte a la idoneïtat i conveniència de la inversió.

La decisió de compra de participacions s’ha de prendre sempre després d'haver llegit detingudament tota la documentació, incloent-hi el fullet. Per a més informació dirigeix-te aquí  www.oikocredit.es/ca/documents-importants.

Les preguntes a continuació estan destinades a determinar si el teu coneixement i experiència financera són suficients perquè puguis invertir, de manera autònoma i sense assessorament financer, a Oikocredit.

Aquest qüestionari ha de ser completat pel titular del compte. En cas de tenir algun dubte al moment d’omplir el qüestionari o si necessites més aclariments, si us plau posa't en contacte amb nosaltres (veure pàgina de contacte).

Les Participacions són similars a les accions però sense dret a vot.