Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Cerca

Arxiu de fullets

En aquesta pàgina pots trobar un arxiu de fullets històrics i documents relacionats. El fullet actual està disponible a la pàgina del fullet >.

Fullet d'Oikocredit

Els documents següents són fullets històrics i suplements d'aquests fullets d'Oikocredit Ecumenical Development Cooperative Society U.A. (Oikocredit), juntament amb resums del nombre de valors emesos durant la vida d'aquests fullets.

Fullet d’OISF

Els documents següents són fullets històrics i suplements d'aquests fullets d’Oikocredit International Share Foundation (OISF) junt a resums del número de certificats de dipòsit emesos durant la vigència dels esmentats fullets.