L'Economia Solidària avança... i Oikocredit en forma part!

L'Economia Solidària avança... i Oikocredit en forma part!

REAS-Infografia-bici-CAT-media.jpgdivendres, 27 de de gener de 2017

Més de 500 entitats de tot l'estat espanyol vam constituir "REAS Red de Redes". Juntes fem de l'Economia Solidària una realitat. Compartim principis i il·lusions... i volem afermar-nos com a xarxa.

Fem grans coses: mercats socials a diversos territoris, fires consolidades que ens obren a la ciutadania, congressos i trobades, formació, incidència política, propostes detallades per a la contractació pública responsable...

Imagines quant podríem avançar si prenem consciència del nostre potencial com a col·lectiu? El moment és ara! Comencem una campanya amb l'objectiu de conèixer-nos millor, donar-nos cohesió i fer visibles els nostres valors, accions i intencions.

En aquesta infografia mostrem el que ja som perquè a partir d'aquí prenguem impuls, fem xarxa i seguim caminant juntes cap a una altra economia. Difon-la al teu entorn, i a les altres entitats on participis! Formant part d'Oikocredit, ets també part de l'Economia Solidària al nostre país.

Què és REAS? Oikocredit i l'Economia Solidària.

A més, des de les xarxes socials de REAS estarem movent, des del 30 de gener, aquest i altres materials que hem preparat. Dóna suport a la difusió i ajuda'ns a ser conscients que juntes "#HacemosREAS!"

> Més informació sobre REAS: www.economiasolidaria.org/red_redes

> Més informació sobre la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya (XES), a través de la qual participem a REAS: www.xes.cat

« Enrere