¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2021

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2021

AGM-2019-17jueves, 13 de mayo de 2021 22:23

Com cada any, ens plau convocar a totes les nostres sòcies a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem novament en format online, via la plataforma Zoom, el proper dijous 27 de maig de 2021 a les 18:30h de la tarda, en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

-- Acreditacions: a partir de les 18:15h. Inici de l'Assemblea: 18:30h.

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2020. Per aquest punt i el següent comptarem amb la presència d’en Bart van Eyk, director d’inversions d’Oikocredit Internacional.
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2021 i per al nou context post-pandèmia.
--- A partir de les 19:30h ens acomiadem d'en Bart i seguim l'Assemblea amb els temes directament relacionats amb Oikocredit Catalunya.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2020.
5. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2021.
6. Designació de tres voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2021.
7. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
8. Torn obert de paraules i preguntes.

En relació amb el punt núm. 7 de l'ordre del dia, volem destacar que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies podeu presentar la vostra candidatura per formar part de la Junta Directiva, i animem especialment a les nostres sòcies a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot aportar al treball de la Junta Directiva. Si hi podries estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 26 de maig i te n'informarem amb més detall.

Pots delegar el teu vot en algun altre soci o sòcia omplint aquest formulari i enviant-nos-el al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 27 de maig.

Tota la documentació referent a l'Assemblea està disponible per a la seva descàrrega des del menú lateral d'aquesta pàgina, per si la vols consultar prèviament.

Si vols assistir a l’Assemblea, enguany et demanem que facis la inscripció a través del següent formulari: https://forms.office.com/r/qjwQjhT0pi

El dia abans de l'Assemblea rebràs per correu-e l'enllaç per accedir-hi. Si no ens has enviat abans una copia del teu DNI recorda que necessitarem que ens el mostris a través de la teva càmera a l'entrar a la sessió.

Esperem comptar amb la teva participació!

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-oikocredit-catalunya-2020.pdf1.1 MBapplication/pdfdownload
balanc-2020-oikocredit-catalunya-auditat.pdf138.4 kBapplication/pdfdownload
delegacio_vot_assemblea_2021-cat.pdf96.2 kBapplication/pdfdownload
informe-auditora-M-Sagarra-CAT.pdf208.0 kBapplication/pdfdownload
memoria-economica-oikocredit-catalunya-2020-auditada.pdf801.0 kBapplication/pdfdownload
memoria-oikocredit-catalunya-2020.pdf7.7 MBapplication/pdfdownload
perdues-i-guanys-2020-oikocredit-catalunya-auditat.pdf163.5 kBapplication/pdfdownload
presentacio-assemblea-2021.pdf6.3 MBapplication/pdfdownload
pressupost-i-pla-activitats-2021.pdf89.5 kBapplication/pdfdownload

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

mayo 2024

marzo

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre