¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit organitza dos "Oikocredit Journeys" per al 2024

Oikocredit organitza dos "Oikocredit Journeys" per al 2024

Oikocredit-Journeys-2024-Peru-Kenya.jpeglunes, 03 de julio de 2023 17:44

T'agradaria experimentar el treball de Oikocredit de primera mà? T'agradaria comprendre millor com les nostres iniciatives transformen vides i comunitats? T'agradaria fer nous contactes amb persones d'idees afins, mentre fas un viatge de turisme responsable?

Des d'Oikocredit Catalunya ens complau llançar els "Oikocredit Journeys", una oferta excepcional de turisme sostenible per a les persones del nostre país que inverteixen a Oikocredit, i que inclou dos viatges diferents:

  • Un viatge amb bicicleta de muntanya a Kenya del 14 al 22 d'abril de 2024.
  • Un viatge de temàtica centrada en el cafè, al Perú, del 12 al 21 de maig de 2024.

Oikocredit-Journeys-2024-Peru-Kenya

Aquests viatges estan especialment pensats per a persones inversores d'Oikocredit. Pots obtenir informació més detallada sobre el programa i preu de cadascun d'ells, així com expressar el teu interès a participar-hi, a través de la pàgina: https://www.oikocredit.coop/en/journeys (en anglès). Els viatges tenen un aforament limitat de 20 participants i hi haurà un procés de selecció entre totes les persones que hagin mostrat el seu interès a inscriure-s'hi.

Tingues en compte que la informació del lloc web està únicament en anglès i que un bon domini d'aquest idioma és un requisit previ per a participar en el viatge. Tingues en compte que el procés de sol·licitud d'inscripcions estarà obert fins el dia 15 de setembre!

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

marzo 2024

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre