¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Oikocredit Catalunya serem presents a Biocultura Barcelona 2023

Oikocredit Catalunya serem presents a Biocultura Barcelona 2023

200-euros-biocultura.jpgdomingo, 07 de mayo de 2023 19:25

Del 4 al 7 de maig ens trobaràs a la Fira Biocultura 2023 de Barcelona amb un estand propi.

Hi podrem parlar dels projectes finançats per Oikocredit, les darreres novetats de la cooperativa, resoldre en persona qualsevol dubte que tinguis i fins i tot tastar algun producte de Comerç Just. Ens trobaràs a la zona sobre "Estils de vida" al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Per cobrir l'estand també necessitem voluntaris i voluntàries. No cal tenir gaire coneixements previs sobre Oikocredit, ja que et farem una mini-formació prèvia. Si tens algunes hores lliures durant els dies de la fira, omple la teva disponibilitat en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

I si vols entrades gratuïtes per la Fira, sol·licita-les a través del següent formulari abans del dia 2 de maig: https://forms.office.com/e/UBx1fLWuKs.

També durem a terme dues activitats durant la fira: una xerrada introductòria sobre finances ètiques i banca ètica (i la seva relació amb la descarbonització de l'economia) i un tast de xocolata de Comerç Just.

Ah! I t'esperem en el nostre estand 312, on podràs participar en el sorteig de dues cistelles de productes de Comerç Just, posar-te al dia de la nostra activitat recent, i conèixer el projecte de cuines de biomassa solars d'alta eficiència que financem a Àfrica.

+info sobre la fira: https://www.biocultura.org/

banner-biocultura-oikocredit-2023

Amb el suport de:

Ajuntament de Barcelona.

La participació en aquesta fira ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona, en el marc del projecte "Expansió i consolidació de les Finances Ètiques internacionals a Barcelona i el nostre territori" de la convocatòria "Enfortim" 2023.

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

mayo 2024

marzo

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre