¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Jornades Viatgeres Oikocredit 2023 a Altaïr. Barcelona

Jornades Viatgeres Oikocredit 2023 a Altaïr. Barcelona

miércoles, 03 de mayo de 2023 17:57

El 3 de maig celebrarem una jornada a Barcelona, en la qual farem una volta al món a través d'experiències de persones que han viatjat a entorns rurals de països en els que Oikocredit finança projectes amb impacte social i ambiental.


Kenya, África. Projecte finançat per Oikocredit amb criteris de banca ètica

En aquesta edició, ens centrarem a parlar de les zones rurals d'Amèrica Llatina, a partir de diversos viatges de l'Alberto Campa, i de diversos exemples de projectes finançats per Oikocredit.

Les zones rurals acostumen a ser aquelles on la pobresa impacta de forma més gran, i que solen estar desproveïdes de serveis bàsics de salut, educació, connectivitat, transport o infraestructures bàsiques per tenir accés a serveis tant necessaris com l'electricitat, o l'aigua. Per això a Oikocredit fem especial èmfasi en el finançament de projectes empresarials amb impacte social i ambiental positiu en aquest àmbit.

Lloc: L'activitat se celebrarà dins de la programació del fòrum Altaïr, a la llibreria de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 616, Barcelona).

Hora: 3 de maig de 2022 de les 18:30h a les 20:00h.

Participants:

  • Alberto Campa. Somiador i viatger. 
  • Rose Serrano. Responsable de relació amb inversors d'Oikocredit Internacional i viatgera.

La jornada és GRATUÏTA i oberta a tothom, però requereix inscripció prèvia a través del següent formulari: https://forms.office.com/e/z9DcgRCPhE

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

mayo 2024

marzo

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre