¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Un nou punt d'informació a Sitges sobre com invertir el teus diners èticament

Un nou punt d'informació a Sitges sobre com invertir el teus diners èticament

ateneu_sitges-punt-informacio-oikocredit-banca-etica-300x180.jpgmiércoles, 12 de noviembre de 2014 18:35

El passat 6 de novembre Sitges Solidari va obrir un nou punt d’informació per donar a conèixer la banca ètica a Sitges, i més concretament oferir informació sobre Oikocredit. Voluntaris de l’associació assessoraran tots els dijous de 19:15 a 20:15h a l'Ateneu de Sitges al carrer Sant Bartomeu num. 40 a totes aquelles persones que estiguin interessades en voler saber com es pot invertir d'una manera ètica.

Oikocredit és una cooperativa de finances ètiques, democràtica, participativa i sense ànim de lucre que utilitza els estalvis de persones i organitzacions compromeses del nostre país per a finançar projectes de l’economia social a països del Sud. Durant més de 40 anys Oikocredit ha treballat per ajudar a que les persones més desafavorides d’arreu del món puguin aconseguir una millor vida mitjançant l’accés al crèdit. Amb un crèdit poden iniciar o ampliar un negoci, mantenir la seva família i ajudar a sostenir  la seva comunitat.


Sitges Solidari obre aquest punt d’informació amb la finalitat de donar a conèixer una alternativa més justa i sostenible en el món de les finances.

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

marzo 2024

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre