Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

La Febrerada: 1a Festa i Trobada de l’ESS de Barcelona

La Febrerada: 1a Festa i Trobada de l’ESS de Barcelona

La-febrerada-1a-fiesta-y-encuentro-de-Economia-Social-y-Solidaria-a-BCN.JPGostirala, 27 de urtarrilak de 2023

El proper 10 de febrer des d’Oikocredit participarem a «la Febrerada», la primera trobada festiva i de reflexió de l’economia social i solidària (ESS) de Barcelona.

 L’objectiu és generar un espai de trobada de diferents iniciatives per compartir reptes i avançar en la consolidació de l’ESS de manera coordinada i, alhora, visibilitzar que aquest ecosistema ja és una realitat a la ciutat.

La jornada es dividirà en dos moments: un espai matinal de reflexió i inspiració i un vespre festiu amb espectacles i concerts.
• Matí, de 12.00 a 17.30 hores, al Centre Cultural Albareda (carrer d’Albareda, 22), hi haurà taules de conversa sobre l’impacte i els reptes de futur de l’ESS i diverses ponències dirigides a les entitats vinculades amb l’ESS a la ciutat.
• Vespre, a partir de les 18.00 hores i fins a la mitjanit, a l’avinguda del Paral·lel, 62. Anna Polo i Oye Sherman seran les encarregades de presentar aquesta festa oberta a tota la ciutadania, que començarà amb un programa en directe de Carne Cruda i continuarà amb els concerts de Carlota Flâneur, Rodrigo Laviña y su Combo, Tribade i DJ Slimboy Flacko.

L’accés serà lliure i gratuït, només cal inscripció prèvia a través de la plataforma tickètic per al programa de Carne Cruda, que té aforament limitat per necessitats tècniques de l’espai. Per inscriure't a la resta de la jornada (la qual cosa dóna dret a participar a les activitats de tarda-nit de Paral·lel 62) has d'omplir aquest altre formulari.

La-febrerada-1a-festa-i-trobada-de-Economia-Social-i-Solidaria-a-BCN

La Febrerada s’emmarca en l’acord de ciutat per l’Estratègia de l’economia social i solidària a Barcelona 2030.

No t’ho perdis!

« Atrás