Inbertitzeko prest? Aukeratu bizi zaren eskualdea

Lehioa iztea
Sevilla Catalunya Euskadi

Zer dira laguntza erakundeak?

Oikocredit-ren laguntza erakundeak legalki irabazi asmorik gabeko erakundeak sortzen duten pertsona boluntarioen multzoa da. Bazkideak erakundearen parte oso garrantzitsua dira eta sentsibilizazio eta hedapen ekintzak betetzen dituzte. Laguntza erakundeak Nazioarteko Oikocrediten bazkide zuzenak dira eta Espainiako bazkide guztiak ordezkatzen ditu. Gaur egun Espainian hiru laguntza erakunde daude: Euskadi, Catalunya eta Sevilla.

Boluntario talde aktibo bat ere Madrilen dago (talde honi eta bere jarduerei buruzko informazio gehiago esteka honetan daukazu: www.madrid.oikocredit.es.)

Bilatu

Oikocredit inverteix 5 milions de dòlars a Yellow per donar suport a l'energia solar a l'Àfrica

Oikocredit inverteix 5 milions de dòlars a Yellow per donar suport a l'energia solar a l'Àfrica

Yellow-Live-Better-inversion-renovables-Oikocredit.pngasteartea, 31 de urtarrilak de 2023

Yellow utilitzarà el préstec d'Oikocredit per proporcionar electricitat i connexions mòbils a més llars a l'Àfrica.


Oikocredit està atorgant un préstec de 5 milions de dòlars (USD) a Yellow, un proveïdor de solucions i dispositius solars fora de la xarxa, de pagament per ús a l'Àfrica subsahariana. Amb aquest préstec, Yellow planeja brindar accés a energia neta a desenes de milers de llars de baixos ingressos a Malawi, Rwanda, Uganda i Zàmbia.

L'accés a l'electricitat renovable ajudarà les llars a millorar el nivell de vida, augmentar el potencial d'ingressos i aconseguir una vida més digna.

Yellow ha estat pionera en solucions d'energia solar per a comunitats de baixos ingressos des de 2018. Ha venut més de 300.000 dispositius d'energia, ajudant a millorar les vides de més de 1.500.000 persones amb accés a energia neta, brindant oportunitats econòmiques a més de 1200 persones empleades com a agents, i evitant milers de tones mètriques de CO2 equivalent en reemplaçar els llums de querosè i els generadors dièsel.

Llegiu el comunicat de premsa complet aquí (en anglès) >

Contacta'ns

« Atrás