Tasta els matisos del comerç just al maig

Tasta els matisos del comerç just al maig

Hand-with-coffee.jpgjueves, 06 de mayo de 2021 13:52

Amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just participarem a un nou tast virtual de cafè de comerç just, organitzat per LaCoordi, acompanyat d’una conversa amb productores de cafè de Nicaragua i Uganda, i us explicarem com les Finances Ètiques contribueixen a promoure aquest sector.

L'acte està organitzat per LaCoordi junt amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Diputació de Barcelona, i comptarà amb traducció simultània. A banda de conèixer la realitat de les organitzacions productores de cafè de Comerç Just i de fer una cata guiada a dos tipus de cafè ben diferents, també coneixerem com podem donar suport a aquest tipus d'organitzacions des de l’àmbit de les finances ètiques. Hi intervindran:

  • Exolina Aldana de COMULACS (Nicaragua)
  • Tumwijeho Yorkonia d’ACPCU (Uganda)
  • David Díaz de Quijano d’Oikocredit (Catalunya)

L’acte tindrà lloc el dimecres 12 de maig, de 17.30 h a 19 h. Si voleu inscriure-us-hi, envieu un correu electrònic a suport@lacoordi.cat.

El tast de cafès s’emmarca en el programa Biblioteques Sense Fronteres, compromeses amb un món més just, una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament per contribuir a la construcció d’una ciutadania global transformadora entre el públic de les biblioteques de Catalunya. L’edició 2020-2021 està dedicada a les economies transformadores.

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

septiembre 2022

mayo

abril

marzo

octubre 2021

junio

mayo

abril

diciembre 2020

noviembre

mayo

marzo

enero

octubre 2019

septiembre

abril