¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

Una imatge val més que mil paraules: Cafè tertúlia sobre la veritable història darrere de les fotos d'Oikocredit

Una imatge val més que mil paraules: Cafè tertúlia sobre la veritable història darrere de les fotos d'Oikocredit

webinar-opmeer-reports-imatge.pngsábado, 07 de noviembre de 2020 23:31

Heu vist alguna vegada fotos de persones emprenedores beneficiàries de microcrèdits o d’un productor de cafè a la nostra pàgina web, a les xarxes socials o al butlletí? El més probable és que les hagin fet els fotògrafs Pauline i Wim Opmeer.

webinar-opmeer-reports-imatge.png

I la bona notícia és que estaran encantats d’explicar-vos-en més coses. El dimecres 18 de novembre a les 19:00, els fotògrafs d’Opmeer Reports ho compartiran tot sobre els seus viatges per Oikocredit a l’Amèrica Llatina, l’Àfrica i l’Àsia i les trobades que van tenir allà amb clients de microcrèdits, agricultors i organitzacions sòcies d’Oikocredit. Voleu conèixer les seves experiències? Inscriviu-vos al nostre Cafè-tertúlia Oikocredit, que en aquesta ocasió servirà també de pre-acte de celebració del nostre 20è aniversari, que esperem celebrar més activament i en format presencial durant l’any que ve.

Data i hora: dimecres, 18 de novembre, de 19:00 a 20:00h. (Aquest cafè-tertúlia virtual serà en anglès amb traducció simultània).
Registra't fàcilment i de forma totalment gratuïta mitjançant el formulari que trobaràs al següent enllaç:

https://catalunya.oikocredit.es/ca/formulari-cafe-tertulia

Tens alguna pregunta per a la Pauline i en Wim? Fes-nos-la arribar a través del formulari d'inscripció i faran tot el possible per respondre-la durant el Cafè-tertúlia. Uns dies abans de l'acte rebràs un correu electrònic de confirmació amb l'enllaç per participar-hi.

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

mayo 2024

marzo

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre