¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Buscar

A Oikocredit Catalunya seguim treballant però no oferirem atenció presencial durant les properes setmanes

A Oikocredit Catalunya seguim treballant però no oferirem atenció presencial durant les properes setmanes

grup-ecos-arc_03.jpglunes, 16 de marzo de 2020 16:35

*Informació actualitzada amb data del 13 d'abril de 2020.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries arran de l’impacte del coronavirus (Covid-19) a Oikocredit Catalunya deixarem d’oferir atenció presencial mentre duri la recomanació de confinament. No obstant, i atès que fa anys que estem preparades per fer teletreball, durant aquests dies us seguirem atenent per telèfon o correu electrònic.

Ens podeu trobar al telèfon habitual (93 441 63 06) i al correu-e catalunya@oikocredit.org.

L'enviament dels certificats de retencions d'IRPF per la declaració de la renda es farà al llarg d'aquest mes d'abril, tot i que sortirà amb una mica més de retard, especialment per a aquelles sòcies que el rebin en paper. Si el necessiteu amb especial urgència, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

El cafè-tertúlia sobre l'Study Tour a Ghana que teníem previst per al dijous 19 de març també s'ajorna fins a nova data, pendent de concretar.

A mesura que hi hagi novetats, us n'informarem puntualment.

A nivell d’Oikocredit Internacional l’operativa tampoc s’atura i simplement algunes gestions es poden veure lleument afectades per alguna demora raonable. Podeu llegir més informació sobre l’impacte del coronavirus a la cooperativa internacional en aquest apartat de la seva pàgina web.

També aprofitem l'ocasió per donar molts ànims a totes les persones que s'han vist directament afectades pel Covid-19, i agrair el treball i esforços de tot el personal sanitari i de totes les persones que s'han articulat en xarxes de suport i solidaritat per fer front a aquesta situació.

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

mayo 2024

marzo

diciembre 2023

noviembre

octubre

septiembre

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

noviembre 2022

octubre