A Oikocredit Catalunya seguim treballant però no oferirem atenció presencial durant les properes setmanes

A Oikocredit Catalunya seguim treballant però no oferirem atenció presencial durant les properes setmanes

grup-ecos-arc_03.jpglunes, 16 de marzo de 2020 16:35

*Informació actualitzada amb data del 13 d'abril de 2020.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries arran de l’impacte del coronavirus (Covid-19) a Oikocredit Catalunya deixarem d’oferir atenció presencial mentre duri la recomanació de confinament. No obstant, i atès que fa anys que estem preparades per fer teletreball, durant aquests dies us seguirem atenent per telèfon o correu electrònic.

Ens podeu trobar al telèfon habitual (93 441 63 06) i al correu-e catalunya@oikocredit.org.

L'enviament dels certificats de retencions d'IRPF per la declaració de la renda es farà al llarg d'aquest mes d'abril, tot i que sortirà amb una mica més de retard, especialment per a aquelles sòcies que el rebin en paper. Si el necessiteu amb especial urgència, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

El cafè-tertúlia sobre l'Study Tour a Ghana que teníem previst per al dijous 19 de març també s'ajorna fins a nova data, pendent de concretar.

A mesura que hi hagi novetats, us n'informarem puntualment.

A nivell d’Oikocredit Internacional l’operativa tampoc s’atura i simplement algunes gestions es poden veure lleument afectades per alguna demora raonable. Podeu llegir més informació sobre l’impacte del coronavirus a la cooperativa internacional en aquest apartat de la seva pàgina web.

També aprofitem l'ocasió per donar molts ànims a totes les persones que s'han vist directament afectades pel Covid-19, i agrair el treball i esforços de tot el personal sanitari i de totes les persones que s'han articulat en xarxes de suport i solidaritat per fer front a aquesta situació.

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

septiembre 2022

mayo

abril

marzo

octubre 2021

junio

mayo

abril

diciembre 2020

noviembre

mayo

marzo

enero

octubre 2019

septiembre

abril